Om oss

Kontakta oss

Din elektriker i vått och torrt

Eltek i Syd AB registrerades som firma år 2008 och sedan dess har vi erbjudit elektrikertjänster i områden kring Vitaby utanför Simrishamn, där vi har vår bas. Vi arbetar gärna med kunder från närliggande orter som Kivik och Önneköp och kan med vår breda kompetens se till alla behov inom installationer, reparationer, service och svagström.

Eltek är en komplett elfirma som erbjuder allehanda elrelaterade tjänster till bra priser. Vi arbetar snabbt och effektivt, men samtidigt - givetvis - med stor noggrannhet. När du vill ha en ansvarsfull elektriker med bred kompetens och lång erfarenhet så är det till oss på Eltek du ska vända dig.

Planering inför ett el uppdrag
En man fixar elektriciteten


Trevligt bemötande

När man arbetar inom ett yrke som kräver nära samarbete och kontakt med människor på daglig basis så är det viktigt med social kompetens och servicemindedness. Vi finns inte om våra tjänster och vårt bemötande inte uppskattas av de som anlitar oss som elektriker, men eftersom vi både älskar det vi gör, och att möta människor ute i samhället, så är ett uppsluppet bemötande något som faller sig naturligt för oss. Det ska vara trevligt att utbyta varor och tjänster!

När du behöver en elektriker

Tveka inte att kontakta oss när du behöver en elektriker med bred kompetens och stort engagemang i Kivik och Önneköp med omnejd. Vi finns här för dig!