Våra tjänster

Kontakta oss

Vi är även specialiserade inom el automation!Elinstallation

När man bygger nytt, eller för den sakens skull renoverar en byggnad som redan stått i några eller flera år, så behöver man se över elen och då anlitar man en elektriker som hjälper till med både goda råd, en plan, förslag och - såklart - det praktiska. Idag finns det så många lösningar som har med elektricitet att göra; saker man sällan själv tänker på, och som inte fanns för 20, 10 eller ens 5 år sedan. En professionell elektriker, som vi på Eltek, har god koll på det nya samtidigt som vi har en gedigen erfarenhet som garanterar toppresultat.


Installerar elpluggar
Reparation

Reparation av ett elskåp

Ibland går något som har med elen att göra sönder. Det kan vara kopplingar, proppskåp, sladdar eller annat som av en eller annan anledning plötsligt slutar fungera som det ska. Man ska som lekman aldrig någonsin försöka pilla med elrelaterade funktioner i hemmet utan alltid anlita en elektriker som reder ut problemet. El kräver stor respekt.

Elservice

Det är också mycket klokt att med jämna mellanrum låta en elektriker serva de elektriska funktionerna i ett hem. Man gör en koll, utvärderar och föreslår saker som kanske skulle behöva uppdateras. På så vis slipper man obehagliga - och ibland farliga - överraskningar.


En hög med el sladdar
Svagström

En man reglerar elströmmen

Elektronik - detta ord som ger så många olika bilder innanför näthinnan. Inte sant? Begreppet vidgas för varje år som går eftersom nya apparater dyker upp. TV, DVD-spelare, TV-box, Tv-spel, telefoner, datorer, surfplattor, larmsystem, spis och mikrovågsugn är bara en bråkdel av all elektronik som ibland behöver installeras, repareras eller bara räknas ut hur de fungerar. Vi på Eltek hjälper dig med detta!